Contact & route

KARAKTER Wijnimport
TT Melaniaweg 4
1033 ST Amsterdam Nederland
t +31 (0)20 493 14 45
f +31 (0)20 493 14 46
info@karakterwijnimport.nl          http://www.karakterwijnimport.nl


Routebeschrijving naar Karakter Wijnimport

Vanuit de A10 ringweg komend, uit de richting van de Coentunnel:
Direct na de Coentunnel, neemt u de eerste afslag rechts, de ring af. Onderaan gekomen gaat u naar rechts, en bij de stoplichten weer naar rechts.
U bent nu op een weg die een bocht maakt naar links, passeert een BP tankstation, en rijdt rechtdoor bij de eerste en tweede rotonde (2/4de). Na de tweede rotonde rijdt u door tot u stoplichten ziet. Hier gaat u naar rechts en bij de kruising (na 100 meter) gaat u links de Vasumweg in. Nu rijdt u door tot de tweede rechts: dit is de TT Melaniaweg. nr 4 is vrijwel direct aan het begin aan de rechterzijde.


Vanuit de A10 ringweg komend, vanuit de Zeeburgertunnel:
U neemt afslag S118. Onderaan gaat u naar links, onder de ringweg door, en rijdt dan door tot de stoplichten. Hier gaat u naar rechts.
Zie verder hierboven. -


Vanuit de stad, de IJtunnel uitkomend:
Zodra u uit de IJtunnel komt sorteert u rechts voor, en verlaat direct de weg. U rijdt op deze afslag omhoog, en gaat bij stoplichten naar rechts. Hier rijdt u rechtdoor, tot u bij de stoplichten van een T splitsing komt (met een groot Hotel voor u). Bij deze stoplichten gaat u naar rechts, sorteert voor op links, en gaat u bij de tweede stoplichten naar links, langs een Dirk III slijter. Deze weg volgt u kort, tot u bij een kruising kiest voor rechts, de Klaprozenweg in. U rijdt nu even op de klaprozenweg, langs Halffords, Praxis ect. Na een kleine brug (met het IJ aan uw linkerhand) komt een stoplicht. Na dit stoplicht eerste links, direct daarna naar rechts de Vasumweg in. Tweede links van de Vasumweg is de TT Melaniaweg. Karakter wijnimport zit op nr. 4.


Met het openbaar vervoer vanaf het CS.
U loopt het CS uit aan de achterzijde (richting Amsterdam-noord). U neemt de pont naar het NDSM terrein. Deze vertrekt van de meest linkse steiger. De pont brengt u zonder stop in 10 minuten naar de juiste bestemming. De afvaart van de pont geschiedt om 15 minuten over het hele uur en 15 minuten voor het hele uur (uur:15 en uur:45). Bij aankomst op het NDSM terrein loopt/fietst u vanaf de pont rechtdoor. Na ruim 50 meter loopt/fietst u de eerste straat links. U ziet hier een kleurrijke blokkendoos van gestapelde containers. U loopt/fietst deze voorbij en gaat dan direct naar rechts. U bent nu in de juiste straat: de TT Melaniaweg. Karakter wijnimport zit aan het einde van de straat aan de linkerkant op nr. 4.

 
TT Melaniaweg 4 - 1033ST Amsterdam - Nederland - T 020-4931445 - F 020-4931446
Voorproefje van de nieuwe website